Yazı Detayı
12 Ağustos 2020 - Çarşamba 21:16
 
Dosta ‘DİLİ-PAK’!.. Düşmana ‘KALEMİ KESKİN!..
İlhan ERGİNCAN
 
 

Dosta ‘DİLİ-PAK’!.. Düşmana ‘KALEMİ KESKİN!..

Ak Parti Kadın kolları feministlerle, CHP ve HDP ile aynı çizgide buluştu. İstanbul sözleşmesinin iptal edilmemesi yönünde feministlerle birlik olan Ak Parti kadın kolları ve Ak Parti içinde ki yeşil feminist vekiller dosta ‘‘Dilipak’’ düşmana ‘‘Kalemi Keskin’’ olan Abdurrahman Dilipak’a 81 ilde suç duyurusunda bulundu.

Akıllı insan okuduğunu anlayan, yapılan benzetmeleri idrak edebilendir. Cahil insan ise yazılan her yazıyı üstüne alır, okuduğu yazıyı çarpıtır ve idrak sorunu vardır.

CHP ve laikçi sol kesim İstanbul Sözleşmesi’ni savunurken AK Parti Kadın Kolları’nın da söz konusu kervana dâhil olması ve yıllardır Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti’nin müspet icraatlarına destek vererek İslami değerlerin savunuculuğunu yapan Abdurrahman Dilipak hakkında İstanbul Sözleşmesine karşı çıktığı için suç duyurusunda bulunması vicdanları yaraladı ve kim dost kim düşman dedirttirdi. Bilinmelidir ki mücahit Dilipak yalnız değildir.

Allah’ın ayetlerine karşı gelen İstanbul Sözleşmesini savunan her kimse bizde diyoruz ki Aile düşmanıdır, yurt dışı fonlara hizmet ediyordur.

Ak Parti hükümetine İstanbul Sözleşmesi kalacak! Siz gideceksiniz” diye konuşan Chp Kadın Kolları Başkanı ile aynı çizgide buluşmaları ve İstanbul sözleşmesini savunuyor olmaları manidardır. İki yıldır dile getirdiğim Ak Parti içinde Cumhurbaşkanımıza darbe yapılıyor söylemimin ispatı Ak Parti kadın kollarının tavırları, Kadem’in kadına sözde şiddet adı altında İstanbul sözleşmesi, 6284 kadının sözlü beyanı ve nafaka konularında engel oluşturması, Aile bakanının süresiz nafaka konusunda ki çözümsüzlüğe iten politikalarıdır.

Ak Parti Kadın kolları başkanı Lütfiye Selma Çam, Ak Parti hükümetine İstanbul Sözleşmesi kalacak! Siz gideceksiniz” diye konuşan Chp Kadın Kolları Başkanı ve “İstanbul Sözleşmesini hedef gösterenler, öldürülen tüm kadınların katilidir…” diyen CHP Silivri Kadın Kolları Başkanı Elif Yılmazer hakkında da 81 ilde suç duyurusunda bulunacak mı merak ediyoruz.

 

 

 
Etiketler: Dosta, ‘DİLİ-PAK’!.., Düşmana, ‘KALEMİ, KESKİN!..,
Yorumlar
Haber Yazılımı