Yazı Detayı
05 Temmuz 2020 - Pazar 03:11
 
bncmedyahaber.com Yazarı İlhan ERGİNCAN Kimdir?
İlhan ERGİNCAN
 
 

İlhan ERGİNCAN Kimdir?

 

İlhan Ergincan, 25 Ağustos 1976’da İstanbul’da doğdu. İlköğrenimine 7 yaşındayken Çengelköy Mehmetçik ilkokulunda başladı. Sırasıyla Ümraniye istiklal ortaokulu, Ümraniye Atakent Lisesi, Aksaray Ortaköy MYO ve Eskişehir Anadolu Üniversitesi işletme Fakültesini bitirdi.
Aslen Erzincan ili, Kemah ilçesi, Gölköynak köyündendir.

13 Yaşında Ümraniye Çakmak kulübünde amatör futbola başlayıp, 29 yaşinda aktif futbol hayatına son vermiştir.
Turkcell bayiiliği yapan firmada yöneticilik yapan İlhan Ergincan, Borusan lojistik firmasında faturalama sorumlusu olarak bir süre çalıştıktan sonra halen Esenköy Belediyesinde bilgi işlem sorumlusu ve Belediye Başkanı Basın danışmanlığı yapmaktadır.

Bir cok sosyal sorumluluk ve yardım projelerinde görev alan ilhan Ergincan, Süresiz Nafaka Mağdurları Platformu Kurucu Başkanı olarak görev yapmakta ve ayrıca Help me yardim derneği Türkiye temsilciliğinde yönetici olarak aktif görev almaktadır.

Süresiz nafaka mağdurları platformu adına Atv, Kanal D, Show tv, Star TV, Kanal 7, Tgrt, Ulusal Kanalda ana haber programlarında röportajları yayınlanmış ve bir çok ulusal ve yerel görsel basında canlı yayinlara katılmıştır.
Bunlardan bir kaçı Akit Tv'de Muhammet Binicinin Hazırlayıp sunduğu "Söz Meydanı" ve "Genç Görüş" Programları ve Show TV 'de yayınlanan Zahide yetiş'le canlı yayın programlarıdır. 

Yazılı basında 100 den fazla yazısı manşet haber olan ilhan Ergincan, gazetememur haber sitesinde köşe yazarlığı yapmıştır.

 
Etiketler: bncmedyahaber.com, Yazarı, İlhan, ERGİNCAN, Kimdir?,
Yorumlar
Haber Yazılımı