Haber Detayı
17 Eylül 2023 - Pazar 10:12
 
Prof. Dr. Serhat Fındık, Muhammet Binici ile Gece Ajansı'nda Covid-19 Aşıları ve Yan Etkileri Üzerine Bilgilendirici Programda
Geçtiğimiz Perşembe akşamı, Muhammet Binici'nin hazırlayıp sunduğu Akit TV de hafta içi her gece 23:30'da yayınlanan Gece Ajansı'na, ünlü tıp uzmanı Prof. Dr. Serhat Fındık konuk oldu. Programda, Covid-19 aşılarının yan etkileri ve bu yan etkilerin tedavileri hakkında önemli bilgiler paylaşıldı. Ayrıca, aşılar nedeniyle olası mağduriyet yaşayan insanların tazminat davaları konusu da programda detaylı bir şekilde ele alındı. İşte Ayrıntılar
- Haberi
Prof. Dr. Serhat Fındık, Muhammet Binici ile Gece Ajansı'nda Covid-19 Aşıları ve Yan Etkileri Üzerine Bilgilendirici Programda

Geçtiğimiz Perşembe akşamı, Muhammet Binici'nin hazırlayıp sunduğu Akit TV de hafta içi her gece 23:30'da yayınlanan Gece Ajansı'na, ünlü tıp uzmanı Prof. Dr. Serhat Fındık konuk oldu. Programda, Covid-19 aşılarının yan etkileri ve bu yan etkilerin tedavileri hakkında önemli bilgiler paylaşıldı. Ayrıca, aşılar nedeniyle olası mağduriyet yaşayan insanların tazminat davaları konusu da programda detaylı bir şekilde ele alındı. İşte Ayrıntılar!..

 

 

Yan Etkiler ve Tedaviler:

Prof. Dr. Serhat Fındık, Covid-19 aşılarının yaygın yan etkilerini ve bu yan etkilere nasıl müdahale edilmesi gerektiğini anlattı. Programda vurgulanan bazı önemli noktalar şunlardı:
 

  • Tedavi Seçenekleri: Yan etkilerin ciddiyetine bağlı olarak, tedavi yöntemlerini ise programda detaylı bir şekilde izleyenlere açıkladı.
  • Aşı Yan Etkileri: Prof. Dr. Fındık, Covid-19 aşılarının genellikle tüm dünyada yaşayan insanların yarısında görülebileceğini ve bu etkilerin ağır yan etkilere neden olduğunu belirtti. Bu yan etkileri aşı üreticisi de olan Biontech'in tespit edilen 1277 tanesini firma olarak açıkladıklarının da altını çizdi. Tazminat Davaları ve Mağduriyetler:
  • Hukuki Süreç: Prof. Dr. Fındık, aşıların yan etkileri nedeniyle tazminat davalarının karmaşık hukuki süreçlere tabi olduğunu açıkladı. Mağdurların bu konuda uzman bir hukuk danışmanından destek alması önerildi.
  • Aşı Güvenliği ve Denetim: Programda aynı zamanda, aşıların geliştirilmesi, test edilmesi ve dağıtılması süreçlerine riayet edilmediğini bu sebeple aşıların güvenliğinin zihinlerde soru işaretine dönüştüğünü ifade etti. Ayrıca programda Aşıların sıkı denetim altında olması gerektiğini ve güvenliğinin en önemli önceliklerden biri olduğu belirtildi.
  • Fındık, Aşıların bölgeye, ülkeye göre farklı sevk edildiğini aşıların muhteviyatının da gramajlarının da birbirini tutmadığını kamuoyu ile paylaştı.
 
Gece Ajansı, Prof. Dr. Serhat Fındık'ın bu önemli konuları aydınlatıcı bilgilerle izleyicilere aktardığı programıyla, kamuoyunu aydınlatma görevini sürdürüyor sürdürmeye devam ediyor. Muhammet Binici ile Gece Ajansı olarak Covid-19 aşıları ve yan etkileri konusunda toplumun bilinçlenmesine katkı sağlamaya devam ediyor olacağız.
 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Prof., Dr., Serhat, Fındık,, Muhammet, Binici, ile, Gece, Ajansı'nda, Covid-19, Aşıları, ve, Yan, Etkileri, Üzerine, Bilgilendirici, Programda,
Yorumlar
Haber Yazılımı