Haber Detayı
13 Mart 2021 - Cumartesi 11:55
 
Papa Pul ve Yeni Sevr Hayali
Halis Özdemir yazdı.. "Papa Pul ve Yeni Sevr Hayali"
GÜNDEM Haberi
Papa Pul ve Yeni Sevr Hayali

PAPA PUL ve Yeni SEVR HAYALİ

 

Olağanüstü günlerden geçiyoruz.
Türkiye kuşatılıyor.
Her yolu denediler.
Deneyecekleri ne kaldı?
Faili meçhul CİNAYETLER ve İç kargaşa!  Askeri müdahale!
Allah fırsat vermesin.

 

CANIM VATANIM TÜRKİYEM!

 


Sevr hayali başlarını döndürüyor.
ABD yeni bir Sevrin peşinde 
Suriye'de kendi kurduğu ve besleyip büyüttüğü DAEŞ’e karşı sözümona savaşmak için PYD/YPG demokratik güçler tanımlaması ile FÜZE SAVUNMA sistemlerine dahil olmak üzere bir DEVLET ve ORDU oluşturdu.


Trakya’da ve adalarda ÜSler kurdu ve silahlandırdı.


Türkiye’nin AKDENİZ’de Libya ile vardığı anlaşmaya karşı senotaya tasarı sundu,
ABD derin devletine çalışan eski dışişleri bakanı Yahudi Henry Kissenger: 
"Kıyamet Savaşı olacak, Ortadoğu'daki dengeler tamamen değişecek. 7 ülke işgal edilip Büyük İsrail Devleti kurulacak. Bu 7 ülkeden biri kesinlikle Türkiye olacak." açıklaması ve Türkiye'yi işgal edip stratejik bölmeyi hedeflediklerini çok açık ifade etmekteler.

 

Buna dair haritalar yayınlandı ayrıca FETÖ hareketinin amaçları toplantı tutanaklarına göre bu planlamanın bir parçası olduğu ama gerçekleştiremediklerini sağır sultan duydu bildi.


Türkiye'ye karşı yürütülen Örtülü Savaşın gerekçelerinden birisi ise;


Türkiye’nin Güneydoğu Bölgesi petrol denizi olduğu yeni ortaya çıkan gerçek değil daha başından beri bilinen gerçek. Petrole çökmek için TÜRKİYE'Yİ BÖLMELERİ gerektiği ve bölgede Türkiye'nin güçlü ve otorite devlet olmaması için ne gerekiyorsa yapmak niyetindeler.


Türkiye ve İran hariç Irak, Suriye, Libya iç kargaşa olmayan devlet bırakmadılar.
İsrail başbakanı İRAN'I DÜŞMAN ilan etti.
Yani bu demektir ki çok yakın zamanda İran'a vekalet savaşı ile saldırmayı planladıkladıkları kuvvetle muhtemeldir.
Vekalet Savaşı'nın en önemli ayağı Türkiye İran çatışması olduğu için olsa gerek İran ve Türkiye çatışması çıkarmak rüyalarını süslüyor!

 

Türkiye bu oyuna şimdiye kadar gelmedi.
Bakalım İran'ın öngörüsü nasıl tahakkuk edecek. İnşallah akıl tutulması yaşamazlar.

 

Papa'nın bölgemiz ülkelerini ESRARENGİZ ziyareti ÇOK ÖNEMLİDİR.
Papa hem dini hem de siyasi liderdir. 
İran'da dini liderle görüştü.

Barzani'yi cesaretlendirdiğini açık açık ifade etti! Sonrasında ise; PAPA'nın fotografı olan Türkiye'yi de içine alan SÖZDE KÜRT(YAHUDİ) DEVLETİ HARİTASI olan PUL basımı teşebbüsü! "Dervişin fikri neyse zikri de odur" Kürt vatandaşlarımız vatanperverdir. Bunun gibi ülkemize ihanet kokan hiçbir teşebbüsü görmemezlikten, önemsemezlikten gelmemeli en yüksek perdeden itiraz etmeli seslerini yüksetmeliler.


Papa'nın görüşmeleri sonucunda hem İran'ın  bütünlüğü hem İran Türkiye ilişkileri hem de Irak ve Suriye'de Şiilerin bundan sonra hangi kirli oyununun içine çekilecekler? Nasıl bir oyunun  figüranı yapmak istediklerini yakın zamanda göreceğiz.
Ülkemiz her yandan abluka altına alınıyor!

 

Yunanistan silahlandırılıyor!

 

Bütün bunlara karşı Türkiye ne yapıyor millet olarak ne yapmalıyız?

 

İHA-SİHA ve diğer savunma sistemlerini geliştiriyor ayrıca S400’ler Türkiye’de savunma sistemine dahil edildi.


ABD neden S400 konusunda yüksek perdeden itiraz ediyor! Çünkü Türkiye'nin NATO kontrolü dışında  savunma sistemi olmasını istemiyorlar. Oysa başta Yunanistan'da S300’lere hiç itiraz etmediklerini biliyoruz.


Türkiye istihbarat yapılanmasını millileştirdi.


Türkiye karşı karşıya olduğu ASRIN TEHDİDİNİ GÖRÜYOR!
Türk ordusunda "NATO SUBAYLARI" tabirini aklımızdan çıkarmamalıyız. Hatırlanacağı üzere 15 Temmuz'da o sırada NATO’da görevli önemli sayıda  subaylar ülkeye geri dönmedi.


Bunun anlamı ABD ve müttefikleri ordumuz içindeki örtülü hakimiyetlerini kaybettiler. Bu çabaları Türk Ordusundaki hakimiyetlerini tekrar tesis etmek istiyorlar.


Artık çok geç Türk ordusu ihanet şebekelerinden temizlenmiştır.  Kurtarılmıştır.


Türkiye Akdeniz'de, Adalar denizinde Suriye'de Irak'ta Karadeniz'de milli menfaatlerini korumaya kararlıdır.
Türkiye'nin ASYA ve AFRİKA'DA varlık göstermesine tahammül edemiyorlar. 


Asya ve Afrika'da yüzün üzerinde devlet var ve yarıya yakını halkı Müslüman devletlerden oluşmaktadır.
Gerek Asya ve gerek Afrika hem maden hem petrol hem de kirletilmemiş çok verimli BAKİR TARIM alanlarına sahiptir.
Afrika ülkelerini ve bölge ülkelerini yüz yıldır sömürüyorlar bitiremediler.


Türkiye artık dünyanın her yerinde kardeşlerinin ve mazlumların yanında olmak zorundadır. Aslında kendi varlığı da buna bağlıdır desek abartmış olmayız.


Türk milleti aleyhine faaliyet sürdüren birtakım yapıların "siyasal yapılar içinde de yapılanma gayreti içinde olduğunu görmemiz lazım. Siyasal tarafgirlik katiyyen ihaneti görmemize mani olmamalıdır.


Unutmayınız ki ABD ve batılı ülkelerden "demokrasi daveti" yapanlar ABD ve müttefiklerinin bölgemize nasıl bir demokrasi getirdiklerini aslında çok açık bilmiyor olabilirler mi!?


Türkiye uzaktan severek ya da umursamaz tavırlarla korunacak ya da devletin kurumları var denilerek yetinilecek bir ülke değildir. Türk milleti olarak son derece müteyakkız olmak zorundayız. Bunu lütfen panaroya olarak değerlendirmeyiniz. Başka ülkelerle de kıyaslamayınız.


Türkiye'de merhum Muhsin Yazıcıoğlu ve hayatına kasdedilen gazeteciler,  Uğur Mumcu, Necip Hablemitoğlu gibi gazeteci ve akademisyenler unutulmamalıdır. Özellikle emniyet kuvvetleri gözünü dört açmalıdır. Ülkemizde faili meçhul cinayetler görmek istemiyoruz. Faili meçhul cinayetlerle ülkemizde kamuoyu oluşturarak gündem belirlemelerine sosyal olaylar, KARGAŞA  planlamalarına asla izin vermemeliyiz.


Milli birlik ve beraberliğimize kasdedenlere fırsat vermemeliyiz.

 

Ülkemiz olağanüstü tehdit altındadır.

 

Bunlarla başa çıkmak için Çin'e, Rusya'ya veya başkasına umut bağlamak gafletine katiyyen düşmemeliyiz. Denize düşenin yılana sarılmasına benzer. Hiçbir faydası olmadığı gibi gafil avlanmamıza sebep olur. Zaten Çin'in Uygur kardeşlerimize yaptığı zulme, soykırıma  rağmen ayrıca Afrika ve Asya ülkelerindeki ticaret kredi gibi borçlandırma yaparak ülkelere nüfuz ettiğini görerek  işgalci emperyalist Çin ile güvenlik, dengesiz ticaret ekonomik ve sosyal ilişki kesinlikle yanlıştır. 


Kendi gayretimiz ile bize düşeni yaptıktan çağın gereğine uygun savunma sistemini ve ekonomik kalkınma sağlandıktan sonra kendimize güvenerek Allah'ın yardımını talep etmekten başka çıkar yolumuz yoktur.

 

"İstersen sulhu salah hazır ol cenge"

 

Türkiye etrafında olup bitene Akdeniz'de Kıbrıs'ta Suriye'de adalar denizinde ses çıkarmayacak teslim olacak edilgen olacak ya da milli menfaatlerini ne pahasına olursa olsun korumanın mücadelesini verecek.


Türkiye millî menfaatlerini ne pahasına olursa olsun koruyup kollama kararını kararlı bir şekilde sürdürmektedir.

Sürdürecektir.

 

Vesselam.

 

YAZARIN TÜM YAZILARI İÇİN
http://www.bncmedyahaber.com/yazar-papa-pul-ve-yeni-sevr-hayali-502.html

Kaynak: Editör:
Etiketler: Papa, Pul, ve, Yeni, Sevr, Hayali,
Yorumlar
Haber Yazılımı