Haber Detayı
06 Mart 2021 - Cumartesi 23:42
 
Fahrettin Altun: Bu Toprakların Temel Değerleri Eşcinselliğe Müsade Etmez!..
Fahrettin Altun: EŞCİNSELLİK PROPAGANDASI İLE YOZLAŞTIRILMAYA BU YOLLA AİLELERİMİZİN VE ÇOCUKLARIMIZIN HEDEF ALINMASINA KESİN OLARAK KARŞI ÇIKIYORUZ!..
- Haberi
Fahrettin Altun: Bu Toprakların Temel Değerleri Eşcinselliğe Müsade Etmez!..

 

EGEMENLİĞİMİZE SAYGI GÖSTERİLMESİNİ İSTEDİK

 

Dünyanın hiçbir yerinde sınırsız özgürlük diye bir şey olamayacağını söyleyip egemenliğimize saygı gösterilmesini istedik. Bu kadar açık ve net.. Neticede meşru taleplerimizin ilgili şirketler tarafından da kabul edilmek zorunda kalındığını hep birlikte gördük.

 

 

EŞCİNSELLİK ADI ALTINDA ÖZGÜRLÜK VE HOŞ GÖRÜ GİBİ KAVRAMLARIN İSTİSMARINA ŞAHİTLİK ETTİK

 

Aynı şekilde özgürlük ve hoşgörü gibi.. Kavramların bu süreçteki istismarına yine Net bir şekilde Şahitlik ettik. Fakat burada bir hususun daha özellikle altını çizmek istiyorum Çünkü bu eşgüdümlü olarak İlerleyen bir süreç.

 

 

EŞCİNSELLİK PROPAGANDASI İLE YOZLAŞTIRILMAYA BU YOLLA AİLELERİMİZİN VE ÇOCUKLARIMIZIN HEDEF ALINMASINA KESİN OLARAK KARŞI ÇIKIYORUZ!..

 

Biz özgürlük ve hoşgörü gibi kavramları hiçbir şekilde eşcinsellik propagandası için yozlaştırılmasına bu yolla ailelerimizin ve çocuklarımızın hedef alınmasına kesin olarak karşı çıkıyoruz.

 

 

“BİZ HİÇBİR SURETTE HANGİ KAVRAM ADI ALTINDA OLURSA OLSUN EŞCİNSELLİK PROPAGANDASININ YANINDA YER ALMAYACAĞIZ”!..

 

Bahsettiğimiz küresel şirketler için ne yazık ki bu propaganda neredeyse bir yasa hükmünde ve biz tartışmanın bu müzakerenin yapıldığı bu ortamda bunu açık ve net olarak ifade etmek istiyoruz. Biz hiçbir surette hangi kavram adı altında olursa olsun eşcinsellik propagandasının yanında yer almayacağız. Bu propagandaya karşı sessiz kalmayacağız. Vatandaşlarımızı her türlü aşırılıktan korumak devletin başlıca görevidir.

 

 

BU TAARRUZA (EŞCİNSELLİK) KARŞI ELİMİZDEN GELEN BÜTÜN GAYRETİ SARF EDECEK VE BU TAARRUZU PÜSKÜRTECEĞİZ!..

 

Bu tür çirkinliklerin özellikle gençlere normal bir şey gibi sunulması toplumsal düzenimize ve Milletimizin asil karakterine yapılmış bir saldırıdır Bu taarruza karşı elimizden gelen bütün gayreti sarf edecek ve bu taarruzu püskürteceğiz.

 

 

BU TOPRAKLARIN TEMEL DEĞERLERİ BU TÜR (EŞCİNSELLİK) AŞIRILIKLARI MÜSAADE ETMEZ!..

 

Bu toprakların temel değerleri bu tür aşırılıkları müsaade etmez. Bugün bu konuda birilerine hoş görünmek için en ufak bir taviz verilmesi gelecekte çok daha ciddi Sorunlarla karşılaşmamızı beraberinde getirecektir. Buna izin vermiyoruz vermeyeceğiz. Şunu hiçbir zaman gözden ırak tutmamalıyız çok değerli katılımcılar. Kamuoyunun sistematik manipülasyonu Algıların olguların önüne geçilmeye çalışılması Her şeyden önce demokratik siyasal kültürümüze siyasal katılıma yapılmış bir saldırıdır.

Kaynak: Editör:
Etiketler: Fahrettin, Altun:, Bu, Toprakların, Temel, Değerleri, Eşcinselliğe, Müsade, Etmez!..,
Haber Videosu

Web Tv'de Görüntüle

Bu videoyu yorumlamak ve paylaşmak için ayrıca tıklayın.

Yorumlar
Haber Yazılımı