Haber Detayı
06 Mart 2021 - Cumartesi 21:46
 
BNC Medya Haber yazarı OSMAN HAZIR kimdir?
BNC Medya Haber yazarı OSMAN HAZIR kimdir?
- Haberi
BNC Medya Haber yazarı OSMAN HAZIR kimdir?

OSMAN HAZIR Kimdir?

 

1971 yılında Mersin, Anamur'da doğdu. Anamur İmam Hatip Lisesi’ni bitirdi. Yüksek Öğrenimini Sakarya Üniversitesi İlahiyat Fakültesinde tamamladı. Sakarya Üniversitesinde “Evlilik öncesi karşı cins ilişkilerinin psiko-sosyal açıdan tahlili” konulu teziyle Yüksek Lisansını tamamladı.

 

Diyanet İşleri Başkanlığı teşkilatının çeşitli kademelerinde çalıştı. Halen de devam ediyor. İslam ve Gençlik, Gençlik ve sorunları, İslam Gençlik ve aşk, Eşcinsellik, Kudüs, Günümüz İslam Dünyası, Medya okuryazarlığı ve aile, Ailede Mahremiyet,  İmam Hatipli olmak, Hac ve Umre, İçe Yolculuk hikayeleri (sefer) vb. konularında çeşitli konferanslar vermektedir. Seminer ve konferans çalışmalarını salgın koşulları nedeni ile sosyal medya ve tv kanalları üzerinden devam ettirmektedir.

 

Resmi ve sivil toplum kuruluşlarınca düzenlenen seminer, hizmet içi eğitim ve yardım organizasyonlarında aktif görevler üstlenmektedir. Kudüs ve Ümmet Coğrafyamız konusunda özel hassasiyetlere sahiptir. Evli ve 3 Kız babasıdır.

 

Yazarın yayınlanmış kitapları;

1. Anne Ben Terörist miyim? (Kafası karıştırılmışlara, bir rehberlik denemesi)

1. Davam İslam (Müslüman kimliğin inşası)

3. Sefer (Bir içe yolculuk hikâyesi) 2.Baskı

 

Basım aşamasında olan;

 

“Cinsellik, evlilik öncesi cinsellik, iffet ve namus algısı, eşcinsellik, flört, sevgili olmak haramsa nasıl evleneceğiz? vb başlıkların bulunduğu; bir kitabı da bulunmakta olup yakın zamanda okuyucu ile buluşacaktır.

Kaynak: Editör:
Etiketler: BNC, Medya, Haber, yazarı, OSMAN, HAZIR, kimdir?,
Yorumlar
Haber Yazılımı