Haber Detayı
09 Eylül 2020 - Çarşamba 13:30
 
Coşkun'dan İHL Karşıtlarına Osmanlı Tokadı!.. Hiçbiri İMAM HATİP'li Değil
İmam hatipliler hakkında skandal açıklamalarda bulunan Erol Mütercimler ve avanesine Muharrem Coşkun'dan tokat gibi cevap!..
GÜNDEM Haberi
Coşkun'dan İHL Karşıtlarına Osmanlı Tokadı!.. Hiçbiri İMAM HATİP'li Değil

Yeniakit'in haberine göre;

Kendisini stratejist olarak tanımlayan Erol Mütercimler'in "İMAM HATİP"LİLER hakkında söylediği "sahtekar, cinsi sapık, ahlaksızdır" sözleri büyük tepki çekti.

Akit Tv Haber Dairesi Başkanı Muharrem Coşkun "Hiç biri imam hatipli değil"  çıkışı ile "İMAM HATİP"lilerin yalnız olmadığını bir kez daha gözler önüne serdi. Erol Mütercimler gibi şuursuz ve kendini bilmezlere de  bu çıkışı bir ders niteliği taşıdı.

İşte ders niteliğindeki yorum:

Fadime Şahin 28 Şubat figüranlarından düz lise mezunu, Müslüm Gündüz ilkokul mezunu, Adnan Oktar Mimar Sinan Güzel Sanatlardan terk, Abdullah Öcalan lise mezunu imam hatip düşmanı, Fetullah Gülen kendisi ve cemaati imam hatip düşmanı olmasıyla biliniyor. A. Deniz Atabay laikçi Atatürkçü kendisinden iş isteyen kadına tecavüz etmekle suçlanıyor. Tuma Çelik imam hatipli değil kadına tacizle suçlanıyor. HDP milletvekili bu insan. Fatih Nurullah isimli sahte şeyh düz lise mezunu imam hatiplilerden nefret ediyor. Erol Mütercimler askeri liseden çıkma kendisi harp okulundan çıkma, Ali Kalkancı da zaten 28 Şubat'ın sahte şeyhlerinden. Bunların hiç biri imam hatip mezunu değil, bu isimlerin hepsi de imam hatiplerin kapatılmasını istiyor.

Erol Mütercimler imam hatipliler için "sahtekar, cinsi sapık, ahlaksız" ifadelerini kullandı. Bir insanın bu ifadeyi kullanması da ülkesinden bir haber olduğunu gösteriyor. Tekke ve Zaviyeler kapatılınca merdiven altı bir sistem kuruldu. Osmanlı Tekke ve Zaviyeleri kontrol ediyordu. Cumhuriyetle Merdiven altı kurulan bu yapılar denetlenemedi. Böyle olunca sapkın insanlar ortaya çıktı.

Sahtekarların hepsi dini bilgisi olmayan kişileri ağına düşürüyor.

HABERİN VİDEOSU

Kaynak: Editör:
Etiketler: Coşkun'dan, İHL, Karşıtlarına, Osmanlı, Tokadı!.., Hiçbiri, İMAM, HATİP'li, Değil,
Haber Videosu

Web Tv'de Görüntüle

Bu videoyu yorumlamak ve paylaşmak için ayrıca tıklayın.

Yorumlar
Haber Yazılımı