Yazı Detayı
19 Eylül 2020 - Cumartesi 22:08
 
Yeni Nesil Domates ile 5G
Muammer KARABULUT / Araştırmacı - Yazar
 
 

Yeni Nesil Domates ile 5G
Hızlı hormonlu kanser yapan domatesi yedik hiç değilse 5G’yi yemeyelim.

Domates güzeli Ayşen Gruda ile hormonlu domates yediğimiz günler nerdeyse aynı yıllara denk geldi.

Daha çok yazın gördüğümüz domatesi her mevsim yemek bize heyecan verirken, yetiştirici için hazır olan tohumlar ile senede 2-3 defa ürün almak karlı gelmişti. Yeni nesil domatesler cam ve naylon seralarda çok hızlı büyüyor, ardından ikinci bir ekim de hemen yapılıyordu. Hızla büyüyen domateslerde başlayan bakteriyel kanser ve solgunluk gibi bir çok hastalık ortaya çıkarken, tohum satıcıları da eş zamanlı, üzerinde kuru kafa olan ilaçları da satıyordu. İlaçlamayı yapan kişiler ise korumasız olarak seralarda bu zehirle ile domatesleri yıkıyor, süzülen zehir damlama suları ile toprakla buluşuyor, oradan yağmur suyu ile derlere, ırmaklar ve denizlere doğru akıyordu.

Özetle sapkın zihniyet hızlandırmış domates yemek uğruna insanı, toprak, su ve havayı zehirle buluşturuyordu.  Türkiye’de en çok domatesin ekildiği Demre’de kaç kişinin kanser olduğu bilinmiyor. Serada hızlandırmış domates üreticileri kazançlarının bir kısmını domates ilacı için harcarken kalan kısmını da hastahane masrafları için harcıyorlardı.  O domatesi yiyenlerin durumu artan kanser vakaları ile doğrulanırken, şimdilik zehirlenen toprak ve akarsular konusunda henüz yeterli bir çalışma yok.

Sorgulanması gereken ise, bu kadar hastalık ve kirliliğe neden olan domatesi 12 ay yemek zorunda mıydık?

Şimdi 5G hızı ile uzayda dolaşacağız, videoları 2 saniyede indireceğiz falan filan derken, aynen domatesin başına gelenleri bir bir yaşayacağız.  

Hızlı yaşamanın bedeli, uyuşturucu da altın vuruş yapanların sonu gibi olacaktır.  Bilmeliyiz ki bu sapkınların peşinden gitmenin bedeli, insanoğlu için hiçbir zaman sağlıklı olmayacaktır.

Hızlı hormonlu kanser yapan domatesi yedik hiç değilse 5G’yi yemeyelim.     

 
Etiketler: Yeni, Nesil, Domates, ile, 5G,
Yorumlar
Haber Yazılımı