Haber Detayı
17 Nisan 2024 - Çarşamba 11:44
 
Yazar Dr. Erkut ERDOĞAN Ben Kimim? Silik Yüzlerin ve Kanadı Kırık Kuşların Hikayesi - Takdim Tebrik
BENİM AİLEM Haberi
Yazar Dr. Erkut ERDOĞAN Ben Kimim? Silik Yüzlerin ve Kanadı Kırık Kuşların Hikayesi - Takdim Tebrik

Ebeveyne Yabancılaşma Sendromu ve Çocuk Hakları: Muhammet Binici'nin Yol Açıcı Çalışması

TAKDİM VE TEBRİK

Kıymetli kardeşim, Sayın Muhammet Binici’nin özellikle çocuk hakları açısından ‘’Ebeveyne Yabancılaşma Sendromunun’’ ülke genelinde bilinirliğini artırmak amacıyla programlarında şahsıma yer vererek, bir insan hakları ihlali olan çocukların icra ile kişisel ilişkilerinin sağlanmasının kaldırılmasında vermiş olduğu desteklerden dolayı teşekkürü bir borç bilirim.

Ailenin korunması ve bu kapsamda çocuk hakları açısından ülke tarihinde 90 yıllık icra iflas kanununun değişimine sebep veren süreçlerde ülke basınının görmezden geldiği zamanlarda olaylara bağımsız ve tarafsız bir gözle sahip çıkacak şekilde programlarında yer vermesi ve sonuç getirmesi mühimdir.

Sayın Muhammet Binici yine ülke gündeminde göz ardı edilen, basın tarafından işlenmeyen hatta kaçınılan bir konuda kendi gazetecilik anlam ve değerleriyle bu seferde kalıcı bir esere imza atmıştır.

Kitabının da yine programları gibi ailenin korumasında, gelecek nesillerin sağlıklı, ahlaklı ve huzurlu gelişmesinde kurulan tüm tuzaklardan korunabilecek yolları açması dileğimle. Emeğine sağlık, kitabın okuyucusu bol olsun, yolun açık olsun. Selametle…

 

Yazar Dr. Erkut ERDOĞAN 
İstanbul 15/04/2024

Kaynak: Editör:
Etiketler: Yazar, Dr., Erkut, ERDOĞAN, Ben, Kimim?, Silik, Yüzlerin, ve, Kanadı, Kırık, Kuşların, Hikayesi, -, Takdim, Tebrik,
Yorumlar
Haber Yazılımı