Haber Detayı
18 Mart 2021 - Perşembe 10:03
 
İmam Hatipli Öğrenciden İşaret Dili ile ÇANAKKALE TÜRKÜSÜ
Çanakkale bir zaferin bir yeniden dirilişin adıdır. Dinini, iffetini, vatanını düşmana çiğnetmemek için canından vazgeçmenin adıdır. Düşmanın gelişi de, gidişi de, Mehmetlerin şehadeti de ümmetin kızlarının Çanakkale cihadında üstlendiği fedakârlıklar da geleceğe aktarılabilirse bitmeyen düşmanın pususu kırılır. Mersin Yenişehir Şehit Kübra Doğanay İmam Hatip Lisesi 1. Sınıf öğrencisi ve sitemiz yazarı Osman Hazır'ın kızı Afife Bilge Hazır sessizliğe ses oldu. Çanakkale türküsünü işaret diliyle seslendirdi. Bizim gençlere dair umudumuz hep var. Çanakkale geçilmedi. Kıyamete kadar geçilmesin inşaAllah (Amin)
GÜNDEM Haberi
İmam Hatipli Öğrenciden İşaret Dili ile ÇANAKKALE TÜRKÜSÜ

Çanakkale bir zaferin bir yeniden dirilişin adıdır. Dinini, iffetini, vatanını düşmana çiğnetmemek için canından vazgeçmenin adıdır.

Düşmanın gelişi de, gidişi de, Mehmetlerin şehadeti de ümmetin kızlarının Çanakkale cihadında üstlendiği fedakârlıklar da geleceğe aktarılabilirse bitmeyen düşmanın pususu kırılır.

Mersin Yenişehir Şehit Kübra Doğanay İmam Hatip Lisesi 1. Sınıf öğrencisi ve sitemiz yazarı Osman Hazır'ın kızı Afife Bilge Hazır sessizliğe ses oldu. Çanakkale türküsünü işaret diliyle seslendirdi. 

Bizim gençlere dair umudumuz hep var.

Çanakkale geçilmedi. Kıyamete kadar geçilmesin inşaAllah

(Amin)

Kaynak: Editör:
Etiketler: İmam, Hatipli, Öğrenciden, İşaret, Dili, ile, ÇANAKKALE, TÜRKÜSÜ,
Haber Videosu

Web Tv'de Görüntüle

Bu videoyu yorumlamak ve paylaşmak için ayrıca tıklayın.

Yorumlar
Haber Yazılımı