Haber Detayı
25 Nisan 2021 - Pazar 11:03
 
ABD Üsleri Derhal Kapatılmalıdır!..
Mehmet Yaman yazdı... ABD Üsleri Derhal Kapatılmalıdır!..
GÜNDEM Haberi
ABD Üsleri Derhal Kapatılmalıdır!..

ABD ÜSLERİ DERHAL KAPATILMALIDIR!..
 

Abd hem yurt içinde ve hem de sınır ötemizde her yerde, ülkemizi işgal etmek üzere, harıl harıl askeri teçhizat ve mühimmat yığıyor ve yerli uşaklarını asker gücü olarak kullanmak için, eğiterek üzerimize saldırtıyor. 

 

Abd’nin artık iyice belirli hale gelmiş bulunan bu düşmanca faaliyetlerine rağmen, ülkemizdeki 20’den fazla üssünün açık olması, adeta Abd işgalini hatırlatmakta, ajanları  tarafımdan harim-i ismetimize hançervari saplanmış bulunan bu üsler halen faaliyetlerine devam ediyor ve bu üslerin her bireri, ihanet projelerinin gereğini ifa ediyorlar.
 

Abd’nin ülkemizdeki tüm üsleri, Abd’nin gerek ülkeleri içinde, gerekse ülkeler arasında ve hatta bizim ülkemizde, gözümüzün içine baka baka, geliştirdiği düşmanca faaliyetleri yanında, tarihi gerçeklere aykırı olarak aldığı Ermeni kararına karşı, etkin bir protesto olarak, bağımsız ve müstakil  bir devlet olduğumuzun bir tezahuru olmak üzere, hiç vakit kaybetmeden kapatılmalı ve tıpkı abd’nin bizi düşman devlet ilan ettikleri gibi, biz de onları, düşman devlet ilan etmeliyiz.
 

Bu konuda asla irade zaafiyeti gösterilmeden, tarihi misyonumuzun gerektirdiği otorite, olgunluk ve güçlü irade sahibiyyetimizin isbatı bakımından, vakit kaybetmeden icraya geçme vaktidir. 
 

 

Gerek halkımız ve gerekse siyasi partilerimiz, bu milli davamız etrafında kenetlenmeli, içerde ve dışarda bulunan tüm ihanet odaklarına karşı, yekvücut halinde tüm gövdelerimizi siper edinerek, bu hayasızca akınları tarumar etmeliyiz.
 

 

Özellikle iktidarı, bu vadide etkin ve sonuç alıcı icraata, tüm muhalefet partilerini de, bu milli davada iktidara destek vermeye davet ediyoruz.

 

YAZARIN TÜM YAZILARI İÇİN
http://www.bncmedyahaber.com/yazar-abd-usleri-derhal-kapatilmalidir-551.html

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: ABD, Üsleri, Derhal, Kapatılmalıdır!..,
Yorumlar
Haber Yazılımı