GAZZE/FİLİSTİN/DOĞU TÜRKİSTAN/ARAKAN/MİYANMAR VE SIRADAKİLER!
İslam coğrafyasında manzara;
İşbirlikçilik yapanlar, sahte şeyhlik yapanlar, dini ticarete dökenler, Üç kuruşa görevi kötüye kullanan bürokratlar, liyakatsiz siyasetçiler, bilim üretmeyen akademisyenler!
Arzettiğimiz tasnifin dışında kalanlara sözümüz elbette yoktur! Olamaz da. Baştan belirtelim.
Böylelerinin sayesinde yeraltı madenleri emperyalist ülkeler tarafından çalınırken kendi vatandaşları çöllerde ağaçların gölgesinde ya da derme çatma barakalarda çocuklarının ayaklarında ayakkabı olmadan yaşamaktalar.
Afganistan’ı düşünün. Afganistan yeraltı ve yer üstü zenginlikleri bakımından çok zengin ülkelerden! Peki halkın durumu?! Halk perişan, açlıkla yoksullukla boğuşuyor!
Ülkelerin yeraltı ve yer üstü zenginlikleri emperyalistlere peşkeş çekildi.
Hurafeler, hikayeler din diye yutturuldu!
Cehennemle korkutup cenneti pazarladılar!
Holdingler kurdular sömürdüler!
Sonuç, ülkeler geri kaldı!
Böylelikle Müslüman ülkeler emperyalist siyonist uşağı batının gerisinde kaldı.
Hangi ülkeler diye merak ediyorsunuz, hangi ülkeler böyle değil? Bunlar hangi ülkelerde yaşanmıyor?
Cevabını siz verin!
Sahi hangi ülkeler bu durumda değil?
Şimdi ne olacak diyorsunuz? Öyle mi!
Ben söyleyeyim!
Bilim adamı ünvânı ile çalıntı doktora tezleri ile yol almasaydılar, ülkelerinin bilim insanları olarak üniversitelerinde bilimsel makale sayısını batı üniversitelerinin üzerine çıkarıp, bilim adamı yetiştirip, teknoloji üretseydiler, Müslüman coğrafyanın bazı bürokratları üç kuruşluk menfaat için ülke kaynaklarını yabancılara peşkeş çekme yarışına girmemiş olsaydılar yeraltı yer üstü zenginlikleri ülkelerinde kalsaydı,
Politikacılar olarak kendi iş ve konforları peşinde değil de ülkelerinin gelişmesi kalkınması önündeki engellerle mücadele etseydiler,
Sahte şeyhler, sahte din alimleri din diye hurafeler anlatmasaydılar, insanların dini duygularını sömürmeseydiler insanların gelişmesinin önünde adeta engel oluşturmasaydılar,
İşbirlikçi devlet yöneticileri ülkelerinin kaynaklarını iktidarlarını korumak adına, üç kuruşluk menfaat karşılığı peşkeş çekmeseydiler bu gün İslam coğrafyası emperyalist batının gerisinde kalmazdı!
Parayı ele geçiren kimi yerde dolarları Monte Carlo'da kumar masalarında harcayan görgüsüzler sizi! Siz var ya siz! Burnunuzun dibinde Gazze’de Arakan'da insanlar açlıktan ölüyor sizlerin umurunda bile değil!
Sonrasında sizleri Trump bir otele topluyor donunuza kadar elinizden alıyor!
Yukarda ifade ettiğimiz gibi tasnifin dışında kalanlara elbette sözümüz yok, olamaz!
Katil Trump “Mısır devlet başkanına iyiliğimiz oldu Gazzelileri kabul etmesi için kendisi ile görüşeceğim” dedi! Sisi'ye ne iyiliği oldu hepimiz biliyoruz! Ülkemizde 12 Eylül 1980 askeri müdahalesini yapanlar için, dönemin ABD Başkanı Carter’in “bizim çocuklar Türkiye’de yönetime el koydu” dediği gibi ABD'nin desteği ile Mısır'da da ihtilal yaptılar ve Mursi'yi tasfiye edip yönetime el koydular! Şimdi soruyorum Sisi’nin ABD'nin bu isteği karşısında direnmesi mümkün mü? Tabi ki iç kamuoyunun baskısını kırmak için “caz” yapacak “kabul edilemez” falan gibi tiyatral pozlar verecek ama sonunda kabul etmesi kaçınılmaz olacaktır. Ürdün zaten dünden kabul etmek mecburiyetinde çünkü Ürdün yönetimi de sahibinin sesi konumunda!
Katil işgalci soykırımcı İsrail’in kuruluşunda ilk tanıyan şimdiki Ürdün kralının dedesi kral Abdullah olduğunu unutmayınız!
Suriye diye bir devlet ve ordu ortada kalmadı!
Hatırlayın Trump Suudi yönetimine ne demişti! “Biz olmasak orada bir hafta dahi oturamazsınız”
Türkiye'nin dışında bu zulme bu soykırıma karşı duracak yok gibi görünüyor!
Halkı Müslüman olan devlet yöneticileri Trump'ın Gazze’ye çökme planları karşısında Türkiye’nin yanında yer almalılar!
Gazze’ye en kısa zamanda “İslam Teşkilatı Barış Gücü” yerleştirilmeli Türkiye yalnız bırakılmamalıdır.
Yarın geç olmadan.
Aslında zulme rıza göstermiyoruz diyenler DOLAR HEGEMONYASINDAN KURTULMAK İÇİN PARALARININ DEĞERİNİ ALTIN KARŞILIĞI YAPSALAR ortada ne ABD ne de onun işbirlikçileri kalır!
Bir de tabi halkların yapacağı ABD İsrail ve Çin mallarına BOYKOT!
Bakın kıpırdayacak halleri kalır mı?
Ama nerede kim yapacak! O şuur nerede?
Durum bu.
Şimdi sorular peş peşe!
Cevaplar ise; olmazların zoru içinde!
Teknolojik üstünlük ekonomik bağımlılık ile emperyalist batı ile başa çıkmanız nasıl olacak?
ABD Gazze’yi işgal edecek kim nasıl karşı duracak?
Doğu Türkistan'da devam eden komünist Çin yönetimi tarafından yapılan soykırımı kim nasıl durduracak?
Arakan'da zulüm nasıl son bulacak?
Afrika’da ve dünyanın az gelişmiş coğrafyasında sömürü ve kültür işgaline kim dur diyecek?
Şimdi olacaklara bakalım;
Soykırımcı katil Trump ve Netanyahu Gazze’nin geleceğine dair kararlarını dünyaya hiç utanmadan, uluslararası hukuku da yok sayarak ve sırıtarak açıkladılar!
Aslında açıkladıkları sadece Gazze’nin ilhakı değildi!
Arz-ı Mevud planlarını, kararlılıklarını gösterdiler.
Bunu nasıl gerçekleştirmeyi düşünüyorlar? Planları nedir?
Bir yandan ABD İsrail’i silahlandırmaya devam ediyor! Bombaların Anası olarak bilinen MOAB ismiyle bilinen 15 tonluk tahrip gücü yüksek bomba vermiş. Hatırlayınız 10gr'lık patlayıcılar ile "pager operasyonu" adı verilen operasyonla Lübnan'da Hizbullah'ı nasıl etkisiz hale getirdi.
Mukayese yapın 10 gram ve 15 kilogramlık bombalar!
Amerika İsrail'i silahlandırmaya devam ediyor.
Gazze’de Hamasın elindeki rehineleri aldıktan sonra tünellerde saklanan Kassam Tugaylarına ait askerlerin tünellerini kullanmalarının önüne geçecekler muhtemelen tünellere deniz suyu ile dolduracaklar veya kimyasal silahlarla saldıracaklar. Daha önce yapmaya kalktılar İsrailli rehinelerden dolayı yapamadılar.
Gazze’yi daha kanlı bir gelecek beklemektedir!
Sonrasında ise Arz-ı Mevud planının gerçekleşmesi Türkiye'den geçmektedir. Sıra Türkiye’ye gelecektir. Türkiye planlarını hayata geçirmek için neler yapmak isteyecekler?
Türkiye ne yapmalı ve neyi asla yapmamalı!
Gelecek yazımızda anlatacağım!
Aziz milletimiz parti dernek cemaat seküler veya dindar Türk Kürt Çerkes Laz hasılı topyekün birlik ve beraberlik içinde tek yumruk olmak mecburiyetindedir!
İşin şakası yoktur! Karşımızda sadece İsrail yok sapkın siyonistler var!
Türkiye dimdik ayaktadır.
Her türlü tehdide karşı duracak güçtedir!
Gün birlik beraberlik günüdür.
Vesselam
|
||
|